Moja svetovalnica


PREDSTAVITEV

 

Moja svetovalnica je zasebni zavod, ustanovljen z namenom nudenja zaupnega in strokovnega svetovanja na področju vsakodnevnih težav, s katerimi se srečujemo vsi ljudje (v šoli, službi, družini, …). Svetovalnica je namenjena otrokom, mladostnikom, staršem, odraslim in starejšim, ki si želijo pogovora v zaupnem in vzpodbudnem okolju. Svetovalec vam pomaga osvetliti vaše težave na strokoven in objektiven način. Upoštevamo vašo individualnost in skupaj poiščemo primerne rešitve.

Pri našem delu nas zavezuje zaupnost, ki je opredeljena v našem etičnem kodeksu.

Alenka Rakun

 


Alenka Rakun je univ. dipl. psihologinja in soustanoviteljica zavoda.

 

Opravljena ima dodatna izobraževanja iz vedenjsko-kognitivne psihoterapije (Praktikum I in Praktikum II), podiplomski študij psihoterapije v okviru Medicinske fakultete ter številna dodatna usposabljanja s področja specifičnih učnih težav.

 

V okviru dolgoletne prakse dela z mladostniki in starši si je pridobila znanje in izkušnje s področja psihodiagnostike in svetovanja.

 

Pri svojem delu verjame v strokovnost, individualni pristop ter celostno obravnavo. Verjame v potencial vsakega posameznika.

 

V psihološki ambulanti opravlja psihodiagnostiko, svetovanje in psihoterapijo. Je tudi strokovna vodja programov Obvladovanje čustvenih težav in Učne težave mladostnikov.

 

telefon: 041 234 221 (dosegljiva od ponedeljka do četrtka po 17. uri)